Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men se upp för autobahndårarna !

Lasten är konstant
och musklerna
otyngdbara

Det inre studsar runt
i kaos
lämnar ingen
paus

och rosorna vissnar
runt mitt hjärta

Panik
lämnar tusentals
lik
längs dikeskanten

Gå gärna mitt i trafiken
lämna ångesten besviken




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-16 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan