Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du andas du lever var tacksam för det för fan !

Sakta lättar stjärnfallsönskningarna
från havets botten

och

Lättnadens suck
hörs från
fiskmåsarnas
halsar

Någonting att äta
någonting att dricka

Livet
är
enkelt
i närheten av syrestuben




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-16 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan