Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något inspirerad till av janne o


Trettio ord till tröst






många sover med
tänd lampa för
att så som

i trygg förvissning
själva kunna som
slockna då solen

behagat krypa ned
under horisontens lakan
och sagt god

natt till månen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-17 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP