Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En djärv förfrågan

Vid ett bord.
Spelar de spel.
I par
Herrarna med varsin grogg.
Damerna med varsitt glas rött.
TP.

När han plötsligt frågar
om de inte ska byta par
ikväll.




Fri vers av Tina-sol
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-17 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol