Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

High voltage human control ?

Lättlästa
människor
är
som svårdefinierade böcker

Man vet aldrig
vad som
finns
bakom nästa sida

Men spänningen är garanterad
som volt
från eluttaget




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-17 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan