Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min innersta gråt


Du ville se mina ögon tindra
mina läppar när de ler som mest
du drömde om mina blonda lockar
mitt glädjeskratt när det bubblar som bäst

Du sa du funnit den du saknat
att jag kom med glädjen in i ditt liv
att dina känslor var helt äkta
att jag inte var nåt tidsfördriv

Allt det vi saknat och som vi drömt om
det fann vi båda hos varann
en stilla önskan om allt det sköna
om själslig lycka och kärlek sann

Men hindren fanns där och låste dörrar
som hade öppnats mer än på glänt
och mitt i glädjen och kärleksruset
så blev jag varse om vad som hänt

Det kom en vind med en otäck kyla
den lade sig inuti mitt bröst
och sommarglädjen som värmt mitt hjärta
förbyttes plötsligt till gråkall höst

Så skiftar färgerna här i livet
från en sekund till en annan kan
den bästa stunden så lätt förvandlas
och släcka lågorna som nyss brann




Fri vers av Junitvillingen
Läst 212 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-17 19:49



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Hindren...är till för att övervinnas..sa min klokaste..älskade vän till mig. När insikten om att det krävdes mer än en pilgrimsfärd för att vi skulle kunna vandra tillsammans.
Finns viljan övervinns svårigheterna..dock finns vissa som man inte rår på:(

Starkt skrivit.
2009-07-18

  Glensan
Varför kan vi inte bara kasta
av oss den tunga rygssäck
av dåliga erfarenheter som
stoppar vägen för oss i
nästkommande förhållande,
för det är ofta det som avgör
våra val och vägar

Ja jag vet det kan aldrig bli så
men man kan ju ha önskan

Tung text som beror mej

Massa kramar Glenn
2009-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Tycker om att du skriver på rim!
Det känns väldigt bra.
Trots att denna story är oerhört tragisk.
2009-07-17

  sulimaa
Åhh tung text ...berör mig sååå....
2009-07-17

  Lars Hedlin
Styrkan i det som är just nu....fängslande känslor....tårar men endok kärleksfull längtan....
2009-07-17

  Roula O
underbara rader...livet är inte lätt ibland, men vi får ta det som det kommer och anpassa oss efter de... gillar dessa rader...

"Så skiftar färgerna här i livet
från en sekund till en annan kan
den bästa stunden så lätt förvandlas
och släcka lågorna som nyss brann"
så sant så sant...
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen