Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge genuin musik finns att tillgå livs levande så ska jag le mitt bredaste leende

Snart är vi äldre
än förut
och tiden tuggar
inuti och utanpå

Summan av lasten
ligger
i en vågskål
och ibland tippar det över
och svävar iväg mot nya höjder

Men Bob
Dylan turnerar
fortfarande
så än finns
det hopp




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-17 21:00



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Gillar tanken o rytmen i denna !
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan