Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Time goes by...


Slösa inte på min tid
den är dyrbar
ta ditt pick och pack
och dra din väg

Det var åratal sen sist
du svek när jag var sjuk
fattar du aldrig
jag vill inte ha kontakt

Slösa inte på min tid
det räckte med den du stal
jag har annat idag
som är mer värt än du

S l ö s a INTE...
- på MIN tid


- time goes by....




Fri vers av AjBi
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-18 15:53



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Rungande starka ord...den som inte finns där i svårmod, gör sig inget besvär...
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi