Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver ljus

Regnet det faller

och luften är kall

Dagen är sorgsen

jag undrar ifall

solen nu varit

varm, skön och het

Allt då känts bättre

Jag tror jag vet

För sommar med sol

att se en viol

En sommar så fin

Stränder och vin

Vi sommar behöver

en gång varje år

Ljumma varma vindar

bättre då vi mår




Fri vers av Therés
Läst 348 gånger
Publicerad 2005-10-03 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!