Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets väg


Livets väg
är krokig
är brant
är plan
är dold

Livets väg
har glädje
har sorg
har gråt
har skratt

Livets väg
är upplysande
är kämpig
är lärorik
är visdomsfull

Livets väg
har en korsning ibland
vi måste välja väg
fundera inte FÖR mycket
bara gå, min vän

Livets väg... nu går jag
jag har valt en väg
ser med spänning
vad som väntar om hörnet




Fri vers av AjBi
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-18 15:57



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Just så! bara gå in på avtagsvägen och se bortom...
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi