Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... it`s your loss - not mine :-)


Frihet


Känslan när jag sa upp mig
går bara att beskriva
med ett enda ord

- FRIHET

Slut på trakasserier
jag kände mig stark
du sa jag var stark
och att det lyste om mig

Jag går med rak rygg
och högburet huvud
med ett leende
och ett befriande skratt

Livet - nu kommer jag
det kan bara beskrivas
med ett enda ord

- FRIHET





Fri vers av AjBi
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-18 16:02



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Frihet ett starkt ord med en känsla av stark befrielse...
låter gott!!
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi