Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hett knull bakifrån

Svetsa dina ögon
och sänk din blick
nöj dig med
det
du aldrig fick

Rulla
dig i lera
kasta upp mera
livet är
som en spya i närmsta rännsten

Betala alla räkningar
grannens
med
lev på luft
och
halvdåligt kommunalvatten

Köp ett tält
snart är
du vräkt
och när såren har
läkt
lita på
att du får nya snitt
och djävulen knullar dig
bakifrån
med glödande pitt !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 1391 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-18 18:17



Bookmark and Share


  peter markurth
sånt händer
2009-07-19

  Gawain VIP
*Aj*

Sanningens torra faktum rikt beskriven med gott om färg och djup kontrast. - Halleluja.
2009-07-18

    Tussilago
Läckert fångat!
2009-07-18

  RedCherry
Titeln fick mig att tänka till,
den fick mig att läsa
och hela dikten passar
så bra ihop till livet,
detta är en bra dikt (y)
2009-07-18

  Teresia Ridell
Ja livet är knappast alltid skönt..men jävligt gott ibland;)
Fastnade för rubriken...:)
2009-07-18

    Burre
Hurra.. och därför är livet värt att leva :)

Jag tycker din dikt är kanon. Fint fångat och författat!
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan