Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag diskar inte med yes, inte heller brer jag det på smörgåsar, rengöringsmedel som whiskey, vodka samt konjak är kanske bra att rensa rör med men magen och de andra inre organen tar stryk vid inre användning


Viss aktivitet kan vara någonting positivt







Gå med i kampen
mot mobbing, trakasserier
mentalt såväl som fysiskt våld

från och till
mot våra medmänniskor
möjligt framtida vänner




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-18 21:39



Bookmark and Share


  Sturesdotter
så sant


(jag kräks snart på dina pennor..)
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP