Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag är en såpbubbla i en granskog

Sakta rullar rastlösheten in i min famn
dödar
vindens stilla
sekunder

Pockar på
lämnar mig inte ifred
och
bultar som en betongborr
i mitt hjärta

Jag förbannar
ljudet men rår
inte på
vibrationerna

Lastar inte över till
min granne eftersom det
är omöjligt

Bristningsgränsen brister




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-18 21:45



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Delar den känslan...samtidigt så är det jävligt gott att kunna känna..för när man deppar som värst..el sörjer..så finns inte utrymme för rastlöshet... Så ett litet "friskhetstecken" vilar än i denna känsla..som kan vara nog så frustrerande..


(rolig rubrik:)
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan