Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet


Luften andas stillhet
kroppen känner lugnet
tystnaden hörs ljudlöst
sinnet är tömt

Huset vilar i tystnaden
grannar bortresta
jag är ett med universum
upplever leende stillhet

Tankar tänkta
känslor känns
minnen flödar
tystnad hörs

- stillhet







Fri vers av AjBi
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-19 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi