Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga kan älska som vi


Inga kan älska som vi
vår kärlek är oändlig
banden är urstarka
de tänjs - men brister aldrig

Vi kan gå över eld och vatten
kämpar när det behövs
slåss för de våra
visar evig kärlek

Vi - föräldrar
... som älskar våra barn


Inga kan älska som vi...





Fri vers av AjBi
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-19 09:52



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-13

    snöö
Ja så är det, den starkaste av alla kärlekar. Fint beskrivet.
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi