Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondikt

och morgonen vaknar
på tunn madrass
på hårt
parkettgolv

inget ljus trillar
in
persiennerna
är neddragna

men skratten
från
barnen
öppnar
mina
ögonlock

dagen
har börjat




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-19 10:30



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Sammanfattar väl anledningen till varför man orkar ändå.. Trots allt det där motiga.. Ens underbara, älskade barn:)

Fint, härligt, vardagsbetonat.
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan