Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enkelhetens tilltag, av figurett, inspirerade


Kritik på en text (261)






det är aldrig solen
som kastar skuggan

den bara möjliggör
för oss att se




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-19 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP