Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drar ett väldigt djupt andetag och pustar ut, mirakel sker när man minst anar dom

I ett hörn
under stadens ljudligaste
brus

Strålar
en intensiv stråle
av sol
mig rakt i ansiktet

Allt blir tyst
och stilla förutom
ett
rogivande brus
av smekande
strandvågor

Jag förvandlas till en snäcka
helt utan
stressrelaterad panikångest





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 166 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-19 20:30



Bookmark and Share


  Emmelina
slutet ola! slutet. helt jävla underbart.
2009-07-20

  ~Hope~
Väldigt härlig känsla du förmedlar här...
2009-07-19

  Teresia Ridell
Konsten att finna ro mitt i kaos.
Skönt skildrat !
2009-07-19

  Lena Krantz VIP
Skön känsla i den här texten, vem vill inte hellre vara en amöba än att behöva tackla panikångest?
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan