Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds Kärleks Dimension




Jag befann mej i en seg Depression
när jag öppnade upp för Guds Dimension

Det mesta kändes som ett tomt Spektakel
Innan jag gick in i kärlekens Mirakel

När Jante spred
 ondska i en Epedemi
Själen åkte på stryk och skrek sitt tysta skri

Då kom änglar med välsignat Bud
Tröstade & smekte min hungrande Hud

Ytan speeden & cynismen är idag Dominant
Men det kan inte utplånas som är vackert & Sant

I Själens djupa mörka Natt
Hörs ett barns ursinniga Skratt

Det är jag som har Vaknat
Och jag förnimmer allt jag Saknat

Genom kärleken kan jag Se
Allt som jag kan få & Ge.

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-19 22:15



Bookmark and Share


  Hawk
En vacker och smäktande lovsång!
Med ett enkelt handgrepp skulle man kunna bygga om den till en psalm...
2009-07-20

  walborg
Tack för en fin härlig positiv dikt om Gud och Kärleken som en möjlighet mellan oss människor.
2009-07-19

  Suzy med punkterna
Härliga rader
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP