Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsa dem som kommer ihåg mig.

Den gamla damen skickar ett kort.
En ingift släkting
vars man är borta sedan länge.

" Hälsa dem som kommer ihåg mig"
skriver hon strax ovan sin signatur.

Ej i sorg över att vara bortglömd
snarare en reflektion kring tidens gång.




Fri vers av Tina-sol
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-19 22:10



Bookmark and Share


  Blodros
....helheten är bra

det som fångar mig är rubriken och sista raden.
det ligger mycket i dom orden!
2009-07-19

  Lejonhjärtas poesi
Tycker om dessa tänkvärda rader. Har idag på eftermiddagen skubbat runt med myggen som enda sällskap på fem kyrkogårdar och sett hundratals gravvårdar, minnesmärken där rost, mossor och lavar gjort sitt och förpassat minnen till glömskans ängsmarker.
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol