Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Restless

Restless in my mind


chasing for my freedom in my dreams


hear your scream , see your tears coming down your cheeks


Stopping a falling star,


Put it by your heart


maybe you are smiling




Övriga genrer av oneblood
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-20 13:48



Bookmark and Share


  Emlan
extremt fint ! o du va riktigt duktig på engelska :)
2009-08-06

  Baystream
jätte fin!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

oneblood
oneblood