Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta vara på livet (Aforism)

Varför inte leva för idag ?

När åren snart är förbi

Leva för stunden

av lycka

och avstå från hat

älska din nära

bekymra dig inte

Livet har mycket att ge

ta vara på det

nu

och inte i morgon!




Övriga genrer av oneblood
Läst 729 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 00:03



Bookmark and Share


    Kaoskatta
Den enda tid vi har är nu.
2009-10-25

  Junitvillingen
Dessa kloka ord skriver jag under på!! Applåder:-))
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

oneblood
oneblood