Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns inte.

Jag minns inte vad jag sa till dig den där kvällen


när jag morgonen efter vaknade upp med en annan kvinna i sängen



kanske hade jag villat bort dig på krogen och förväxlat dig med någon annan


eller var jag bara ett otroget svin som bara vill såra dig




men jag minns inte vad jag sa


ändå



den där kvällen


innan du gjorde slut och spottade mig i ansiktet




Övriga genrer av oneblood
Läst 848 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-18 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oneblood
oneblood