Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionen

Det är för passionen jag brinner

åtron som skapar musik i mitt inre

likt solens strålar som värmer mig

och som en vacker morgon , när fåglarna sjunger sin sång

det är för kärleken jag lever

när du säger att du älskar mig

just för den jag är

just för vad jag är

det är nu jag vill leva för dig

för oss

evighet




Fri vers av oneblood
Läst 614 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-09 10:45



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ljuvliga passion....wow!!!
2009-09-09

  Carola Bouvin
Härligt!
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

oneblood
oneblood