Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon ligger med två bröder.

Hon ligger med två bröder.
Undrar om hon tvättar sig emellan?
Kanske njuter hon av tanken
på deras blickar
den dagen då de förstår.

I vilket fall som helst
är hon inte rädd för döden.
Och den som inte bryr sig om livet
kanske tycker att hygien är en världslig pryl.




Fri vers av Tina-sol
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-20 19:41



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ja vad är väl hygien om man skiter i livet självt........
2009-07-23

  Yrre VIP
Ja, det är ju viktigast om man är ren ;)

Skam åt henne (om hon finns)

Bra text!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol