Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

00.22 resväskan är tom lasten är konstant

Nu svider natten
i mina ögon
lämnar spår
av
rost
under mina fötter

Någon demolerar mig
i förtid

Kanske bär
jag en del av skulden

Kanske
skrattar
jag medvetet
åt liemannen

När jag ligger naken
i det
alltför långa
sommargräset




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-21 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan