Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att själva materialet i dess helhet inte precenteras här är förståeligt, men för den nyfikne återstår ju bara att uppsöka närmaste bibliotek för att söka efter tidningen på dess utgivningsdag och slå upp densamma, därefter njuta av reportaget i alla dess


En högst tvivelaktig sak (Vilken det ryktats något om från och till)






En tradition av viss vikt som gått i arv hos de snuskigt rika, i årtusenden. Den innefattar nu ej blott de välbärgade utan faktiskt även de vilka icke se sig som direkt utblottade. Att äta sig spyfärdiga. Gå undan för att spy. Sedan dricka något för att skölja bort den dåliga smaken…
…att återvända till dignande bord för att åter äta, frossa.

Det har nått öronen på vår flygande reporter, vilken för att kunna skaffa reella bevis på att detta är i pågående, tvingats delta i en sådan pompa, ståt och yra som föregår spektaklet. Även dessvärre sätta sig till bords med de firande och låtsas njuta de håvor som bjöds. Detta var henne så motbjudande att hon låg i själsliga plågor en hel vecka efter det att festen gick av stapeln och har först i detta nu kunnat skriva ned dessa odiskutabla fakta. Hon återgick genast till viss konvalescens efter att ha givit redaktören materialet vilket kan läsas på sidorna 7, 8, 9 samt 17 och 18.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-21 16:29



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
jag tror jag mår lite illa.... :-(
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP