Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att du finns


Tänk att du finns
du som jag inte tänker på
förrän du är sårad
och avger smärta

Tänk att du finns
du som jag stödjer mig på
utan att egentligen uppskatta
förrän du avger smärta

Tänk att du finns
du lille vän
som orkar stå pall
varje dag utan smärta

Jag lovar att uppskatta dig
för det förtjänar du
det märks när du inte mår bra...

- min lilla stukade tå




Fri vers av AjBi
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-21 21:59



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Jo, så är det...man saknar det/den inte förrän det/den ger sig till känna ordentiligt!!
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi