Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bjarne Nordbö's text om rum, inspirerade (texten är någon tilltufsad för att passa formatet)


Kritik på en text (262)






det finns en
som mening med
att armarna och

fingrarna inte räcker
till, det skall
finnas platser på

ens rygg som
skall klia och
inte kunna nås

annat än om
man ber någon
annan om hjälp

med att bli
kliad just där
och där. Oxå

finns det platser
där andras fingrar
inte når heller

och det är
till trösklarna i
hjärtats brinnande kamrar...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-22 01:13



Bookmark and Share


  aol
fenomenalt fångar du din sanning, som borrar sej djupt in, ett klart bokmärke vännen,
2012-04-16

  Cosmic Johanna
Fint fångat,

om hur det är när det är svårt att nå eller bli nådd...

tankeväckande,

ler och applåderar!
2009-07-22

  Bjarne Nordbö
Min granne såg ett lodjur passera över tomten häromdagen. Och ibland känns du väldigt nära.
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP