Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hittade ett sandkorn idag

Jag hittade ett sandkorn idag.

Som jag så ivrigt försökt blåsa bort
sedan utflykten vid havet.

Sandkorn kittlar drömmen
eller river hål på slitna jeans

Jag hittade ett sandkorn idag
och fann inom mig
en öken




Fri vers av Tina-sol
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-22 11:41



Bookmark and Share


  Blodros
gillar känslan du fått fram i denna...
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol