Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns som att mitt "bäst-före-datum" är passerat

Det känns som att mitt "bäst-före-datum" är passerat.
Kvarglömd,
längst ner i kylskåpet i semestertid

Eller så är det bara vetskapen om att rötmånaden snart är här.
Som gör mig sur.




Fri vers av Tina-sol
Läst 190 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-22 12:01



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Härligt ironisk som jag kan känna igen mig i vissa dagar
2009-07-23

    ej medlem längre
Rolig, med en självironisk grimas ...
2009-07-22

    Knasboll
vi kan dela kompost ;)
snyggt, härligt, roligt.

Applåd
2009-07-22

    trollflöjt
Kul och fyndig text :)
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol