Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dikter i verkligheten, åren mellan 1980-1994 (madinsane var poeten som efterfrågade texten)


DB2 073 Rimmad kär lek (efterfrågad text i repris)





Jag gjorde en
onödig rörelse nyss
inte hade jag på känn
det skulle leda till en kyss

på huvudet mitt vred
åt hennes håll till
och hennes arm gled
dit armar glida vill

halsen min kring
lade den sig
kyssar och allting
kom så plötsligt till mig




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-22 12:10



Bookmark and Share


  madinsane
ja, det finns kanske en likhet med min "liksom slumpmässigt"
men du kan ju iaf rimma på annat än simma. :)
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP