Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en gång har jag givit mig på svårigheten att försöka skriva som en klåpare, om jag lyckats med det återstår förstås att se om det är någon som tycker


Poetiskt strunt






Fastän jag var full
kärlek för dig jag hyste
smekte ditt rosenvita hull
liksom halsen o munnen dig kysste

jag famlade kring som i trans
sökte dig som väl i dimma
jag fann dig som i dans
och sen var vår härliga timma

fyllnade till gjorde vi så smått
gjorde även lilla du
vi drack av samma slags vått
o min du blev fast du var en annans fru

min vän var ej längre vid bordet kvar
han låg o spydde i rabatten
strax var du avklädd och bar
och dansade i fontänens vatten

morgon kom o solen lyste klar
men den vi väl aldrig såg komma
vi sov under himmelen bar
alldeles borta var vi liksom flaskorna tomma

festen kom av sig liksom festen därpå
maten o drickat tog slut för fort
mannen hennes sov slumrande i en vrå
plakata blev vi alla snabbt likt en slags sport




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-22 20:46



Bookmark and Share


  Åsa Pyke
Det här var en riktigt tragisk historia.
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP