repris" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


I det vilda




 

Mänskor som fått växa

sej underbara i det vilda

Som älskat och blivit älskade

och är både starka och milda


~


Vilken oerhörd ljuskraft i deras ord

 blickar och handlingar

De sprider i vår värld mängder

av brillianta förvandlingar!

 






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-23 22:07



Bookmark and Share


  Miss Mod
De vilda människorna kan!
2009-07-24

  Cosmic Johanna
Mycket skön poesi,

som en hyllning

som en kraft som finns där.

varma appldåer!
2009-07-24

  Lejonhjärtas poesi
En underbar hyllning till människans sköna livskraft när det vilda får frodas, bravo!
2009-07-24

  Nanna X
du beskriver ju hur jag vill bli när jag blir stor, och du gör det vackert!
2009-07-23

  Suzy med punkterna
En vacker hyllning
2009-07-23

  etthjärtaäralltidrött
människohyllning av klass
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP