Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du gjorde min värld till någonting helt annat

du gjorde min värld till någonting helt annat

du gjorde den värd att leva




Fri vers av hl
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-23 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hl
hl