Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sanning...just nu tre dygn vid forsens dån...


Vilda vattenpärlor


Forsens vilda vattenpärlor

landar dansande på min hud -

och det är där

på klipporna intill bruset

som min sanning finns


naken, äkta och lockande


och jag är bara SÅ lycklig...






Fri vers av Junitvillingen
Läst 228 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-07-24 14:28



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Saknar bara blockflöjten bakom... Applåd!
2009-07-26

  Marlboroman/Hg VIP
Saknar bara blockflöjten bakom... Applåd!
2009-07-26

  Lars Hedlin
Stäcker härligt....fint sensuellt...TAck för fin text...
2009-07-25

  Glensan
Känner vattendropparna
mot mitt ansikte när
jag blundar och blir
lycklig jag med
2009-07-25

  Suzy med punkterna
Precis vad du behöver nu....njut och hela din själ vackra vän
2009-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Det gäller att inte fors-era. Bara ta det lugnt.
2009-07-24

    Bodil Sandberg
Låter fullkomligen underbart
fantastiskt fint och tjusigt skriftat!
2009-07-24

  Aciom
GUDGÅVA!
2009-07-24

  Lotti
underbart tankarna tar mig till siddharta det ska väl vara vattnet då som får mig associera...:-)
2009-07-24

  sulimaa
Härlig känsla ...bara sååå härlig...fint fångar du stunden i ord!
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen