Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din hud frestade mina händer

Jag skulle bara
klia dig på ryggen lite

Men din hud
frestade
mina händer
att smeka

Vi blandade gåshud
med heta andetag
längtan med lust

Mina smekningar ökade i takt med din puls
och nu
la jag mig
ovanpå
din alltmer
heta kropp

Dina bröstvårtor
styvnade
under min tunglek

Precis innan
du skulle
se stjärnor

stötte vi samman
och bildade
ett
isolerat
universum




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-10-03 20:00



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Min Gud så poetiskt,baxnar,du är en sann poet Ola
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan