Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han säger ibland att jag skulle behöva en äldre man.

Han säger ibland
att jag skulle behöva en äldre man.

Någon med ett snabbare livstempo.
Någon som inte gillar att se på film.
Annat än med mig.
Någon med färre vänner.

Då säger jag
att han vill ha en yngre tjej.
Någon med ett långsammare livstempo.
Någon som hänger sig åt film.
Någon med flera vänner.

Så säger vi ibland
utan att svara på våra påståenden.




Fri vers av Tina-sol
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-24 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol