Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljud i dina ögon


har du märkt att trummorna
från andra sidan känns alldeles nära
då man pekar mot dess fladdrande skuggor

eller kanske du är typen
som noterar siffror i varje uppenbarelse

som läser namnen baklänges
på alla konstnärer som funnit hus i mina ögon

regnbågshinnan,
är det en utsmetad matisse

eller bara en skiftning av trumslagaren
som gör ljud i dina ögon




Fri vers av Mattias Alsander
Läst 536 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2009-07-24 20:35



Bookmark and Share


  Snabbköpskassörskan
Jag tror nog att du kunde anstränga dig mer här angående språkbruket
tunt
och onödigt tungfotat versindelning
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alsander
Mattias Alsander