Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var glad när hon greppar ditt skaft med en ytlig känsla av plast

Hurvida en poet
är bättre
än en annan
katastrof
är det upp
till var och en att bedöma

Men om dina tår
dom
ömmar
ta då
en paus
kombinerat
med fotsalt
och hängmattafeeling

Sommaren är
kort
någon tar abort
men nu är den här
så ta för dig
kuken
står just idag

Lusten är
lustig
och listen står stum
i en återvändsgränd
utan sitt gummileende




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-24 22:56



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Hahaa..ja vad fan ta för sig nu imorgon kan det vara för sent !
Skönt, rakt på !!!
2009-07-25

  Lili Samuelsson VIP
detta är ju helt sanslöst skönt

"Hurvida en poet
är bättre
än en annan
katastrof"

say no more
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan