Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var som Död




Världen badar i bitterhet, oförsonlighet och Hat
Godheten sover och det ska vara huvudet på Fat


Du var så less, du identifierade dej med dom Döda
Men jag tog hand om dej, vi körde till Öland och Böda


På vår resa vi utforskade vår ömhet & Passion
Vi kom till sans och andades ut i kärlekens Zon


Du satt deprimerad och slut vid stupets Brant
Jag och Gud tog oss tillbaka till livets ljus Sant


Jag visade dej sällan min egen vånda och Smärta
Nu strålar du med din vision i min själs Hjärta.

 













 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-25 02:48



Bookmark and Share


  Nanna X
Viktigt tema. Diktjaget låter lite självgod : )
2009-07-25

  mare VIP
Underbart ;)
2009-07-25

    ej medlem längre
Oj! Vad bra skrivet! Hur rart som helst!
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP