Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den första friheten består i att inte vara någons näring [sa tonfiskburken till katten]


yttrandeförtryck och avtrycksfrihet


att skriva en roman
på 12 timmar
utan att korrekturläsa den

är detsamma som att vakna

det handlar om
att inte skriva kärlekssånger

förmågan att våga stanna
och bygga sig ett hem
i skillnaden
mellan beväpnad frigörelse
och fotbollshuliganer

utan att nöja sig med intet

men du skjuter straffar
och går vilse i villfarelsen
att drömmar blir verklighet

medan jag korrekturläser




Övriga genrer av himlens hemlighet VIP
Läst 761 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-25 14:14



Bookmark and Share


    resilient
"förmågan att våga stanna
och bygga sig ett hem
i skillnaden
mellan beväpnad frigörelse
och fotbollshuliganer

utan att nöja sig med intet"

Det här är både väl formulerat, vackert och klokt.
2009-07-25

  Daniel_78 VIP
mellan fotbollshuliganer va
din lilla tonfiskburk
2009-07-25

  himlens hemlighet VIP
jag tycker inte att man ska skriva romaner utan att korrekturläsa, det är samma sak som att tala utan manus, det är ju oerhört oansvarigt mot den stackare som sedan läser eller lyssnar och som kan komma att få reda på något som någon glömt att rätta till
jag ger rött kort
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP