Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

Istället för att rusa iväg; stanna upp, lyssna, vänta.
Lyssna,
vänta,
vänta på mig.
På mig själv.
Att inte dras med i ångestens virvlande spiral, utan att andas.
Lyssna.
Vem är jag?




Fri vers av Caia
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-25 20:31



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Insiktsfullt!
2009-07-25

  Sturesdotter
Det svåraste...att stanna upp
vem hinner..i dagens samhälle..


bra förmedlat!
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Caia
Caia

Senast publicerade
Ett nytt jag
Andas
Nytt
Ingenting
* Se alla