Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt jag

Här är jag.
Här står jag på en plats jag aldrig sett mig på.
Men ändå.
Här är jag.

Det fanns inte i min värld
och inte i någon annans värld heller.
Men här står jag
på en ny plats.

En styrka jag inte visste mig besitta
har intagit mig med ett lugn
som överraskat mig
Och jag står här.

Emellanåt drar tvivlet i mig, ner mig
allt det gamla söker sin bekräftelse
i min förnekelse.
Men jag vänder det ryggen. Och står kvar.

Jag lyfter blicken och ser framåt
ett håll jag inte visste fanns
men som jag nu skymtar bakom det lätta diset.
Och jag tar ett steg till...




Fri vers av Caia
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-28 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caia
Caia

Senast publicerade
Ett nytt jag
Andas
Nytt
Ingenting
* Se alla