Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU

Gud det är stängt överallt
var bor jag
finns jag
vem släpper in mig
till sig
sin familj
i sin famn
vad har jag
tillhörighet
sammanhang
en famn
att bli tröstad i

drogerna gör sitt
ger mig sin famn
trygghet
om än falsk
är jag omhuldad
under tiden de varar
vad som händer sen
konsekvenserna
tar jag inte nu
NU det är nu jag har ont
NU parasiten äter mig
NU den har fått tag i en tanketråd
drar o sliter
mig sönder o samman
gräver river
skär styckar mig
SMÄRTA
Min Gud varför har du övergivit mig
utlämnad till rovdjur

NÅD
nåd
nåd……………


jag ber




Fri vers av amandas
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-25 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandas