Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att finnas

Kärlek
Vad
är det

Är det något som finns
Eller

Tillit
Trygghet
Tro

Existerar det
?

JAA!
hur ofta…
hur länge

Svek
sviken
kär-lek

vem kan fylla mina behov
mina hål
ingen
annan
bara jag

finns jag…




Fri vers av amandas
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-25 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandas