Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer orgasmer till alla låt era lustar falla och sen ska tusentals människor både vissla och tralla

Låter
dom sväva
upp i luften
från mina
händer
dina tusen
orgasmer

Som
regnar
ner
över
olyckliga
aggressiva
människor

Alla andas dom
in kärleksextraktet

En lättnadens
suck
räddar
både miljö
och klimathotet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-25 21:33



Bookmark and Share


  Emmelina
haha. ola! så bra. verkligen. det sista får det ju att bli, mycket.
2009-08-02

  Teresia Ridell
Jaa..älska mer o livet/världen blir mer fredlig..lugnare..o vackrare !

Skönläst;särskilt första stycket.
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan