Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underliv kreativ

Vi släpper
ut våran poesiorgasm
på vita oskyldiga ark
och helt plötsligt
har vi fött något nytt

Det bara sprutar ut
ibland med eftertanke
och ibland
bara med lust

Åh i denna
njutning
är vi alla
kreativt perversa




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 1066 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-10-03 21:41



Bookmark and Share


  Asinja
Splendid Mister!
2007-10-14

  Mackan
sant
2007-05-06

  Ola Wirling
auverän tolkning, allt finns med som formar en poets tankar, med en touch av det snuskiga :_) kalasbra
2006-02-20

  Eduardo
hehe kinky :-D guilty as charge

snuskig é man hahaha ....

sexualiserad, nästintill pornografisk, metafor för poesi.... ouuuhhh nu är inget mer tabu,,, gillar skarpt ;-)
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan