Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... egentligen...



Egentligen skulle jag leva själv
- inte ensam -
det är en annan sak


Göra vad jag vill
- när jag vill -
utan att höra gnäll


Egentligen är jag ganska trött
- på att fixa allt -
du vill bara flyta med


Drömma vad jag vill
- hur jag vill -
utan att höra suckar


Egentligen skulle jag gå nu
- fast vet ändå inte -
om det bara är uppror


Våga ta klivet
- ännu en gång -
för därute finns ett liv



... eller !?...

- en illusion!? .............................................













Fri vers av AjBi
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-26 08:15



Bookmark and Share


  Aciom
det finns ett liv för oss alla. det gäller bara att veta hur man vill leva de
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi